ρακιντζης γαμος

ρυθμος fm αργολιδας

Η πρόταση του Νίκου Βούτση εγκρίθηκε παμψηφεί από το Σώμα, παρά τις έντονες επικρίσεις που διατυπώθηκαν στην πρόταση του ΠτΒ από τον εκπρόσωπο της Χ. Α., Χρήστο Παππά, ο οποίος όμως δεν βρισκόταν στην αίθουσα.


Το χρονικό του περιστατικού βίας


Ο Ηλίας Κασιδιάρης κατά την διάρκεια συνεδρίασης την Δευτέρα ενοχλήθηκε από μια ασήμαντη αφορμή και χειροδίκησε στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Δένδια, δημιουργώντας σκηνικό «φωτιάς» στην αίθουσα της Ολομέλειας.


https://kzhadrgf.blogspot.com/2019/03/blog-post_90.html

https://kzhadrgf.blogspot.com/2019/03/blog-post_62.html

ρακιντζης γαμος

Η ένταση, όπως φάνηκε και από τις εικόνες της συνεδρίασης, ξέσπασε κατά την διάρκεια της ομιλίας του κ. Κασιδιάρη. Ο συνάδελφός του από την ΝΔ πέρασε μπροστά από το έδρανο του, πράγμα που πυροδότησε την βίαιη αντίδρασή του.


«Μη περνάς από μπροστά μου δεν βλέπεις ότι μιλάω», είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής σε ιδιαίτερα οξύ τόνο, με τον Γιάννη Λαγό, που καθόταν δίπλα του, να λέει το ίδιο στον Νίκο Δένδια.


Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο προεδρεύων Μάκης Μπαλαούρας φώναξε την φρουρά για να μεταφέρει τον βουλευτή της Χ. Α. έξω από την αίθουσα, καθώς ο Ηλίας Κασιδιάρης έσπρωξε τον Νίκο Δένδια.





ρακιντζης γαμος
ηλεκτροκινητηρες τιμες

Comments