ελληνικα αμαξια πονυ

https://hbmvymhf.blogspot.com/2019/01/blog-post_83.html
ελληνικα αμαξια πονυ
ελληνικα αμαξια πονυ

Η πόλη γιορτάζει και τα ξενοδοχεία υποδέχονται τους επισκέπτες με μουσική, χορό και επιλεγμένη κουζίνα. «Η γαστρονομία στα καλύτερά της», θα έλεγε κανείς, αν έβλεπε αναλυτικά τις προτάσεις των βραβευμένων σεφ της πόλης για το Χριστουγεννιάτικο και Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν.


thalia φωτο

«Είναι που», όπως λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η υπεύθυνη μάρκετινγκ της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης Χρύσα Σαραβέλου, «τα τελευταία χρόνια, τα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης έχουν αποκτήσει την παλιά λάμψη των γιορτών. Οργανώνουν μοναδικές βραδιές, παραμυθένια ρεβεγιόν, δυναμώνουν την ένταση της μουσικής, διακοσμούν περισσότερο τους χώρους τους και εμπνέονται από τη μαγεία των γιορτών για τα ξεχωριστά μενού που ετοιμάζουν».

«Κάθε χρόνο οι προτάσεις τους είναι όλο και πιο δυναμικές, πιο πλούσιες και πιο πρωτότυπες, δίνοντας πάντα το κάτι παραπάνω. Σε αυτό συμβάλλει φυσικά και ίδια η προσωπικότητα της πόλης που χαρακτηρίζεται από περισσότερη ζωντάνια και ρυθμό», σημειώνει η κ. Σαραβέλου.

Εκτός από τις βραδινές εκδηλώσεις, πολλά ξενοδοχεία έχουν ετοιμάσει ανάλογα πρωινά και brunch για τις ημέρες των εορτών. Άλλωστε, όπως λέει η κ. Σαραβέλου, τα στελέχη και οι άνθρωποι των ξενοδοχείων σχεδιάζουν από καιρό τα εορταστικά προγράμματά τους και «δουλεύουν με ξεχωριστό μεράκι την κάθε λεπτομέρεια με σκοπό να χαρίσουν απλόχερα στους πελάτες τους ζεστασιά, διασκέδαση και ψυχαγωγία».


Σταθερά υψηλή η προσέλευση τουριστών για την Πρωτοχρονιά


«Τα τελευταία χρόνια η Θεσσαλονίκη αναδεικνύεται σε δημοφιλή προορισμό για την Πρωτοχρονιά, σε αντίθεση με τα Χριστούγεννα που η κίνηση στα ξενοδοχεία της πόλης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μέχρι στιγμής μέτρια», αναφέρει ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, Ανδρέας Μανδρίνος.



πατατες αντιναχτες πρωταγωνιστες
https://xipmsieq.blogspot.com/2019/05/blog-post_37.html

Comments